Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kabil değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden autarı güzel faaliyet lakırtı konusu başüstüneğu yürekin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete destur vermesi gerekir.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili perese önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Tenha kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hoppadak çabucak her türlü binalarda kullanılmaktadır.

İnsani medet bünyelarınca dağıtılan yemekten almaya çhileışan Gazzeli sivillerFatima Shbair/AP

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış cereyan etmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE Yangın Kapısı Fiyatları standartları baz tuzakınabilir bunun dışında mutlulukçe yayınlanan yönetmeliklere orantılı olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara akla yatkın şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili taharri ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Bünyelarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının alev derç süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page